Bakan Karaismailoğlu uçuş takvimini açıkladı

Bakan Karaismailoğlu uçuş takvimini açıkladı

“Haziran ayı uçuş takvimimizde 39 ülke, Temmuz ayı uçuş takvimimizde 24 ülke, Ağustos ayında da 23 ülke ile dış hat uçuşlarını açacağız”

Bakan Karaismailoğlu uçuş takvimini açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Haziran ayı uçuş takvimimizde 39 ülke, Temmuz ayı uçuş takvimimizde 24 ülke, Ağustos ayında da 23 ülke ile dış hat uçuşlarını açacağız” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Kırıkkale şantiyesinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin sorularını yanıtlayan Bakan Karaismailoğlu, iç hat uçuşlarında normalleşme çalışmalarının hızla devam ettiğini, gerekli tüm adımların atıldığını belirtti.

“Salgınla mücadele sürecindeki başarımızı, normalleşme sürecinde de sürdürmeyi hedefliyoruz”

Havacılığın küresel bir faaliyet olduğunu ve karar alma süreçlerinde diğer ülkelerle eşgüdüm gerektiğini bildiren Bakan Karaismailoğlu, “Özellikle de ülke olarak yürüttüğümüz tedbir kararlarının; aynı hızla, karşımızdaki ülkelerde de hayata geçmiş olması, bizler için en kritik noktadır. Salgınla mücadele sürecindeki başarımızı, normalleşme sürecinde de sürdürmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.(ıha)