Bakan Yanık, Engellilerle İlgili Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ile Görüştü

Bakan Yanık, Engellilerle İlgili Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ile Görüştü

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI AV. DERYA YANIK ENGELLİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ TEMSİLCİLERİ İLE VİDEO KONFERANS ARACILIĞIYLA BİR ARAYA GELDİ.AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI AV. DERYA YANIK ENGELLİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ TEMSİLCİLERİ İLE VİDEO KONFERANS A

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Av. Derya Yanık engelli sivil toplum örgütleri temsilcileri ile video konferans aracılığıyla bir araya geldi.
’Bizbize Engelliler Platformu’ tarafından organize edilen ve Moderatörlüğünü platform sözcüsü Kadir Can Gökalp’ın yaptığı toplantıya çok sayıda engelli sivil toplum örgütü temsilcisi, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri genel müdürü ve daire başkanları katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Av. Derya Yanık, mevcut ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bakan Yanık konuşmasında engellilere yönelik sorunların çözümünde sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini belirterek, engelli STK temsilcilerinin kendisine her zaman kolaylıkla ulaşılabileceğini, sorunları ve çözüm önerilerini iletilebileceğini belirtti.