Bahameddin Karaköse: “Mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanındayız”

Bahameddin Karaköse: “Mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanındayız”

KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAHAMEDDİN KARAKÖSE, YAYIMLADIĞI MESAJINDA HAFTA SONU YKS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEYEREK, “MUTLU BİR GELECEK İÇİN HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ” DEDİ.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, yayımladığı mesajında hafta sonu YKS sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek, “Mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi.
Karaköse, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı, tüm Türkiye’de aynı anda 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 8 Haziran 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile 2024-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere üç oturum halinde uygulanacaktır. İlimizde sınava girecek toplam 56.480 aday olup, bunlardan 23.939 aday 12. sınıf öğrencisidir. Sağlıklı ve mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyorum. Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize, hayallerindeki hedeflerine ulaşması temenni ediyorum. Değerli öğrencilerimizin Zihinleri açık, Başarı daim olsun.”