?AVM YAPA YAPA ESNAFI BİTİRDİK?

?AVM YAPA  YAPA ESNAFI BİTİRDİK?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Karaoğlu, STK ziyaretlerinin yanı sıra çarşı ziyareti ile de vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlattı.

Kazancılar Çarşısı´nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Karaoğlu, onlarla selamlaşıp, projelerini anlattı. İş başına geldiklerinde esnafı koruyan ve kollayan projelere imza atacaklarını kaydeden Karaoğlu, ?Esnafın, kültürümüzde önemli bir yeri vardır. Esnaf komşudur, dosttur, esnaf mahallesini güzelleştiren, birleştirendir. Darda olana el uzatandır. Ahilik kültürünün yeşerdiği bu topraklarda adaleti ön planda tutarak,  alın teri ile ekmek parasını kazanma mücadelesi veren esnaflarımızın her zaman yanlarında olacağız. Onları koruyan, geliştiren projelere imza atacağız. Onları yaşadıkları ekonomik sıkıntılarda kaderleri ile baş başa bırakmayacağız. Seçimden seçime ziyaret eden ya da seçimden seçime hatırlayan olmayacağız. Her zamaniletişim içinde olup sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerine kulak vereceğiz. Birlikte aşacağız sorunları, lokmamızı birlikte büyüteceğiz.

Hesap veren, şeffaf bir yönetim anlayışı ile esnafımıza katkı sunacağız. Esnafımızın, herkesin işi gücü rast gelsin ? dedi.

Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Karaoğlu, samimi tavırlarıyla vatandaştan ilgi gördü. 7´den 70´e herkesle kucaklaşan Karaoğlu, kadınlardan gençlere, esnaftan sanayicilere, emeklilerden çocuklara kadar değişik alanlarda hazırladığı projeleri anlattı ve destek istedi.

MUŞLULAR DERNEĞİNDE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU, PROJELERİNİ ANLATTI

Karaoğlu, sivil toplum kuruluşlarına yönelik de ziyaretlerine devam etti. Muş´lular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Karaoğlu, Dernek Başkanı Abdullah Akhan ve yönetimi ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Karaoğlu, ?Dernek yönetimine, üyelerine ev sahiplikleri ve sıcacık açtıkları yürekleri için teşekkür ederim? dedi.

STK´ları önemsediklerini ve iş başına geldiklerinde onlarla iş birliği yapacaklarını da ifade eden Karaoğlu, ?Kent Meclisleri projemiz ile bu kentin sivil inisiyatiflerinin görüşlerini alacağız. Ben yok biz var anlayışını hakim kılacağız. Ben yaptım oldu değil, biz yaptık olacak diyeceğiz? ifadelerini kullandı.

KADIN BASKETBOLCULARA SÜRPRİZ ZİYARET

Diğer yandan Karaoğlu, sürpriz bir ziyarete de imza attı. Bellona Kayseri Kadın Basketbol Kulübünü ziyaret eden Karaoğlu, hem sporcular ve teknik kadro hem de kulüp yönetimi ile bir araya geldi. Karaoğlu, ?Şehrimizin gururu Bellona Kayseri Kadın Basketbol Kulübünü ziyaret ettik. Sporcularımıza başarılar diledik. Kulüp Başkanı Ömer Yağmur´a ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu´nun,  Kılıçaslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi Halil Saraç Apartmanı No: 37´de bulunan seçim bürosunun açılışı da yapıldı. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Karaoğlu, ?Hep birlikte gayret edeceğiz  ve yerel yönetimlerde vatandaşımıza hak ettiği hizmeti sunacağız. Martın Sonu bahar? ifadelerini kullandı. Açılışa, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık,  İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, her 2 partinin belediye başkan adayları, yöneticileri ve STK temsilcileri de katıldı.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: YAPA YAPA ESNAFI BİTİRDİK