ARTIK BU İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ

ARTIK BU İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ

ARTIK BU İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ: BU İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ
-HER GEÇEN GÜN ARTAN EKONOMİK SIKINTILAR YÜZÜNDEN VATANDAŞ GÜLMEYİ UNUTTU
-ALGI OPERASYONLARI İLE ASIL GÜNDEMİN KONUŞULMASINI İSTEMİYORLAR
-ADALET VE KALKINMA AKP’NİN SADECE TABELASINDA VAR, HER ŞEY KENDİLERİNE MÜBAH!
-ADALET VE KALKINMAYI SADECE KENDİLERİNE MUBAH GÖREN AKP İÇİN YOL GÖRÜNMÜŞTÜR
“VERİN BU KARDEŞİNİZE YETKİYİ FAİZLE NASIL MÜCADELE EDİLİR” DİYEN KİMDİ?
-İLÇE ZİYARETLERİYLE VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİK, VATANDAŞ DERT ANLATACAK YETKİLİ BULAMIYOR
-ARTIK BU İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ
-İYİ’LERİN İKTİDARINDA ADALET GELECEK VE MİLLETİN YÜZÜ GÜLECEK
-CESURLAR HAREKETİ ÜLKEYİ, VATANDAŞI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAK
-VATANDAŞIN YANINDA VE VATANDAŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ


İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, vatandaşın her geçen gün artan ekonomik sıkıntılar yüzünden gülmeyi dahi unuttuğunu söyledi. AKP iktidarının gündem değiştirerek, asıl gündemin konuşulmasını istemediğini ve algı operasyonları yaptığını belirten Ataş, “Her şeyin farkında olan vatandaş, artık bu iktidarın jübile zamanı geldi diyor” şeklinde konuştu.  Ataş, “Uzatmaları oynayan, gol atabilmek için de oyun içinde oyun oynayan, hakem olan vatandaşı kandıracağını sanan, kuralları hiçe sayan, adaleti yaralayan, yasaları, kanunları askıya alan, her şeyi koltuk için mubah gören, hesap vermeyen, şeffaflıktan uzak, liyakati önemsemeyen, vatandaşı yoksullaştırıp, kendilerini ve yandaşlarını zengin eden, sadece tabelasında adalet kalan, kalkınmayı da sadece kendilerine ve yandaşlarına layık gören bu iktidar için yol görünmüştür” dedi.


İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, kentte ilçe ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Vatandaşın her geçen gün çıkmaz içine sürüklendiğini kaydeden Ataş, buna rağmen ülkeyi yöneten AKP iktidarının sanal gündem değiştirme operasyonlarıyla algıyı başka yönlere çekmeye çalıştığını söyledi.
“VERİN BU KARDEŞİNİZE YETKİYİ FAİZLE NASIL MÜCADELE EDİLİR” DİYEN KİMDİ?
 İktidarın vatandaşın derdiyle uzaktan yakından ilgisinin olmadığını ifade eden Ataş, “Vatandaşımız yıllardır oy verip, tek başına iktidar yaptığı AKP’ye inanmış, güvenmiş, ancak bu güven ve umudu AKP hep boşa çıkarmıştır. Sorunları çözmek yerine sorunları daha da arttıran AKP, sıkıştığında ise suçu hep başkasına atma, algı oluşturma ve korku politikası üretme yolunu tercih etmiştir. ‘Ekonomi benden sorulur, sorumlusu benim’ , ‘’Verin bu kardeşinize yetkiyi dolarla, faizle nasıl mücadele edilir görün’ diyenlerin bugün geldikleri nokta ortada. ‘Ekonomi uçuyor’ diyenlerin neleri, nasıl uçurdukları da ortada. AKP cephesi bugün sorumlu oldukları ekonominin kötü durumunu kendi atadıkları kişilere yükleyip, algı operasyonlarıyla onların istifa etmelerini sağlayıp, sorumluluktan kaçacaklarını sanmaktadır. Milletin bu yaşananları görmediğini, tablodan haberdar olmadıklarını düşünmektedir. Aksine milletimiz her şeyin farkında. Millet artık bu iktidara güvenmiyor, inanmıyor. Yaptığımız ziyaretlerde de bunu görüyoruz. Vatandaş artık tek adam iktidarının ülkeyi uçuruma sürüklediğini görüyor” diye konuştu.
İLÇE ZİYARETLERİNDE VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİK
İYİ Parti teşkilatları ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve vatandaşın yaşadığı sorunları dinlediklerini kaydeden Ataş, “Çevrenize bakın mutlu insan yok. İnsanları gülmeyi unutmuş durumda. Esnaf siftah yapamıyor, nefes alamıyor. İşsizler iş bulamıyor. Çalışanlar ay sonunu getiremiyor. Bütün bunlar yaşanırken vatandaşının sıkıntılarını görmezden gelen AKP, başka ülkelere ‘milyon dolarlık yardım yapıyoruz’ havasını atıyor” dedi.
VATANDAŞ DERT ANLATACAK YETKİLİ BULAMIYOR, ÇÜNKÜ ORTADA YOKLAR
Talas, İncesu ve Yeşilhisar ilçelerine yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretlerde de esnafın, çiftçinin kendilerine dert yandığını kaydeden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Enflasyon, artan döviz, zamlar, maliyetlerin artışı ile ekonomik sıkıntılar had safhada. Market raflarında, pazarlarda fiyatlar almış başını gidiyor. Alım gücü her geçen gün artıyor. Vatandaş borcu, borçla kapatıyor. İktidardan yeterli desteği alamıyorlar. Faturalar el yakıyor. Bunu yaşayan vatandaşımız ne yazık ki dert anlatacak iktidar yetkilisi arıyor, ama bulamıyor. Çünkü onlar seçimden seçime vatandaşı soruyor” şeklinde konuştu.
ARTIK BU İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ
“Vatandaşın artık bu iktidarın jübile zamanı geldi” görüşünde olduğunu ifade eden Milletvekili Ataş, şunları söyledi: “Uzatmaları oynayan, gol atabilmek için de oyun içinde oyun oynayan, hakem olan vatandaşı kandıracağını sanan, kuralları hiçe sayan, adaleti yaralayan, yasaları, kanunları askıya alan, her şeyi koltuk için mubah gören, hesap vermeyen, şeffaflıktan uzak, liyakati önemsemeyen, vatandaşı yoksullaştırıp yandaşlarını zengin eden sadede adında adalet kalan, kalkınmayı da sadece kendilerine ve yandaşlarına layık gören bu iktidar için yol görünmüştür. Vatandaş, ilk seçimde hesabı kesecektir. İYİ’lerin iktidarında adalet gelecek ve milletin yüzü gülecek. Çiftçi, esnaf, memur, işçi nefes alacak. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, çünkü İYİ Parti var. Cesurlar hareketi ülkeyi, vatandaşı hak ettiği yere taşıyacak. İYİ Parti her geçen gün gücüne güç katıyor. Bütün engellemelere, iftiralara rağmen halkın gönlünde büyüyor. Milletle kucaklaşıyor, halkına gidiyor. Dert dinliyor, çözüm için proje üretiyor. Biz İYİ’ler hareketi olarak vatandaşın yanında ve vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz. Bu gerçeği gören vatandaşımız kendi gerçeklerini görmezden gelen mevcut iktidara gereken cevabı günü geldiğinde demokrasi meydanında verecektir. Millet bizi çağırıyor”(kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: ARTIK İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ