ARTIK GENÇLERDE TAMAM DİYOR

ARTIK GENÇLERDE TAMAM DİYOR

CHP Milletvekili adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürerken, Forum Kayseri AVM´de kafedeki gençlerin sorunlarını dinleyerek, CHP´nin gençlik ve eğitim konularındaki projeleri hakkında bilgiler verdiler.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Milletvekili Adayı Mazhar Oğuz Özsoy ilk olarak Fevzi Çakmak ve Mimar Sinan Mahallelerinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Arık, ?Türkiye´nin şuan en çok ihtiyaç duyduğu şey huzur. CHP iktidarında en büyük projemizde toplumun huzurunu sağlamak olacak. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız işsizlik konusunda haklı şikayetlerini dile getiriyorlar. Biz rant için değil, halk için geliyoruz. Bu sorunu da çözeceğiz? diye konuştu.

CHP Milletvekili Arık iftar sonrasında da Melikgazi İlçe Örgütü ve Milletvekili İnci Babadağı ile birlikte Forum Kayseri AVM´de vatandaşlarla buluştu. Kafelerdeki gençlerle bir araya gelen Arık ve CHP´liler CHP´nin gençlik ve eğitim konularındaki projeleri hakkında bilgiler verdiler. Gençlerden çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Arık, ?Gençler okuyor, araştırıyor, sorguluyor. Gençler hiçbir konuda ön kabulle hareket etmiyor. Bunun içinde 16 yılda ülkeyi uçurumun eşiğine getiren, üretmeyen hep şikayet eden iktidarın artık gitmesi gerektiğini vurguluyorlar. Gençlerin bu ilgi ve alakası Türkiye´nin geleceğine daha da umutla bakmamıza neden oluyor. Gençler de bu çarpık düzene ?Yeter artık tamam´ diyor. Bu iş tamam? diye konuştu.

MUHARREM İNCE´YE DESTEK VERDİLER/resimler/2018-5/30/1143544918563.jpg

CHP´liler seçim çalışmalarına Muharrem İnce´ye destek için kısa bir mola verdiler. CHP´liler İnce´nin seçim kampanyasına destek için İş Bankası Sahabiye Şubesi önünde kuyruk oluşturdu. CHP Milletvekili Çetin Arık, Muharrem İnce´nin gariban ama gönlü zengin bir Cumhurbaşkanı adayı olduğunu belirterek, ?Türkiye önümüzdeki dönemde halktan bir cumhurbaşkanına sahip olacak. İtibarı Saray´da değil halkın mutluğunda gören bir Cumhurbaşkanı adayımız var. Bizlerde karınca kararınca örtülü ödenekten harcamayan, tüyü bitmemiş yetimin hakkı ile seçim çalışması yapmayan bu halk adamına destek için harekete geçtik? dedi.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: ARTIK GENÇLERDE TAMAM DİYOR