ARIK´TAN VALİ´YE SİTEM

ARIK´TAN VALİ´YE SİTEM

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, seçim çalışmaları sırasında AKP´lilerle birlikte seçim çalışmalarına katılan Vali Süleyman Kamçı´ya ?Sayın Valim biraz da bizimle gezin? sözleriyle tepkisini dile getirdi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan İlçe örgütü ile Ramazan Sokağı´nı ziyaret ederek, vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut ve partililerle seçim çalışmalarına katılan Arık, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Vatandaşlarla sohbet ederek, onların görüş ve önerilerini alan Arık, partisinin 24 Haziran Seçim bildirgesi konusunda da vatandaşlara bilgiler verdi. CHP´nin halktan yana politikalarıyla Türkiye´nin yeniden huzur ortamına kavuşacağını belirten Arık, CHP´nin milletin desteği ile başarılı bir seçim süreci yürüttüğünü ifade etti. Arık, ?Bu seçimlerde bir yanda milletin desteği ve güveni ile seçim çalışmalarını yürüten bizler varız. Diğer yanda da devletin imkanlarını, devletin gücünü hoyratça kullanan iktidar var. Kamu gücünün arkasına sığınarak siyaset yapanlar bilsinler ki, etik değerlerin ötesinde bu tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemektir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık halkın iktidarının önünde duramayacaklar. Halkımızın teveccühü 24 Haziran seçimlerinde devletin imkanlarıyla siyaset yapmaya çalışanlarının hüsranı ile sonuçlanacak? diye konuştu.

CHP´lilerin Ramazan Sokağı´nda yürüttükleri seçim çalışmaları sırasında AKP´lilerin de seçim çalışmaları için Ramazan Sokağı´na Vali Süleyman Kamçı ile gelmeleri, ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve beraberindeki AKP´lilere başarı dileklerini ileten CHP Milletvekili Arık, Vali Kamçı´ya da ?Sayın Valim biraz da bizimle gezin? sözleriyle tepkisini dile getirdi.

(Kurum  Bülteni)



Anahtar Kelimeler: ARIK VALİ SİTEM