ARBY´S KAYSERİ PARK AVM´DEKİ RESTORANINDA PAKET SERVİS HİZMETİNE BAŞLADI

ARBY´S KAYSERİ PARK AVM´DEKİ RESTORANINDA PAKET SERVİS HİZMETİNE BAŞLADI

TAB Gıda güvencesi ile tüketicilerin damak tadına uygun yeni ürünler geliştiren Arby´s , Kayseri Park AVM´de açtığı restoranında müşterilerini ağırlamanın yanı sıra paket servis hizmetine de başladı.

Türkiye´deki müşterilerini, farklı ürünler ve yepyeni gurme tatlarla buluşturmayı 8 yıldır amaç haline getiren Arby´s , lezzet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Dünyada eşi benzeri bulunmayan rosto sandviçleri, wrapleri, salataları ve leziz kıvırcık patateslerini misafirleriyle buluşturan Arby´s , Kayseri Park AVM´deki yeni restoranında paket servis hizmetine de başlayarak, biri birinden lezzetli menülerini Kayserili lezzet severlerin ev ve iş yerlerine de taşıyacak.

Özgün lezzetlere davet?

Bugün itibariyle yurt içinde 70´den fazla şubesi ile müşterilerine hizmet veren Arby´s , özellikle yenilikçi menüleri ile lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresi konumunda yer alıyor. Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleriyle Kayseri Park AVM´de müşterilerini ağırlayan Arby´s, paket servis hizmetiyle eşsiz lezzetleri Kayserililerin ev ve işyerlerine taşıyor. (Kurum Bülteni)