AÖF´DEN 2 ÜNİVERSİTE OKUMA İMKANI

AÖF´DEN 2 ÜNİVERSİTE OKUMA İMKANI

AÖF Kayseri Bürosu Şube Müdürü İsmet Aslan, AÖF 2. Üniversite hakkında bilgiler verdi. İsteyenlerin 18 Ekim 2019 tarihine kadar 39 Önlisans 18 lisans programından birine kayıt yaptırabileceklerini ifade eden Aslan. 2. üniversite düşünen öğrencilerin bi

İsmet Aslan yaptığı açıklamada, ?Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi kapsamındaki Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerimize herhangi bir sınav şartı aramaksızın kayıt hakkı verilmesine II Üniversite denilmektedir. Herhangi bir Yükseköğrenim programından  mezun olan  veya bir örgün programda okuyanlar, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim programlarından mezun  olanlar ( eğitimine devam eden öğrencilerimiz başvuru yapamamaktadır) 02 Eylül 2019 ? 18 Ekim 2019 tarihleri arasında 39 Önlisans  18 lisans programından birine  kayıt yaptırabileceklerdir. Geleceğinize ve bilgi birikiminize akademik düzeyde yön verebileceğiniz bu fırsatı kaçırmayınız. Hayalleriniz için Anadolu Üniversitesi her zaman yanınızda olacaktır. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi ülkemizde yaşayan her bireyin eğitimde, fırsat eşitliğinden yararlanması için azami çaba göstermektedir. Eğitimini çeşitlendirmiş, kariyerinde bakış açısını değiştirmiş bireylerin, ülkemizin gelişmesindeki katkıları yadsınamayacak kadar önem arz etmektedir? dedi.

2 üniversite imkanından kimlerin faydalanabileceği konusunda da açıklamada bulunan Aslan, ?Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulundurduğu merkezi açıköğretim faaliyetini yürüten İşletme Fakültesinin 5 lisans programına, İktisat Fakültesinin 6 lisans programına  ve Açıköğretim Fakültesinin 39 önlisans ile 7 lisans programlarına herhangi bir üniversiteden mezun olan veya merkezi açıköğretim dışında bir programda öğrenci olanlar herhangi bir sınava girmeden kayıt yaptırabilmektedirler. İkinci Üniversite olarak kayıt yaptıracakların önlisans programlarından mezun veya okuyan öğrencilerin sadece önlisans programlarına; lisans programlarında okuyan veya mezun olan öğrencilerin ise hem önlisans hem de lisans programlarından herhangi birisine kayıt yaptırma hakları bulunmaktadır. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz, https://aof.anadolu.edu.tr/kayit  bağlantı adresinden İKİNCİ ÜNİVERSİTE bağıntısını kullanarak kayıtlarını internet üzerinden yaparak, gerekli belgelerle beraber 02 Eylül 2018 ? 18 Ekim 2019 tarihleri arasında bürolarımıza müracaat etmeleri gerekmektedir? dedi. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: ÜNİVERSİTE OKUMA İMKANI