AMACIMIZ TÜM DÜNYA İLE TİCARET

AMACIMIZ TÜM DÜNYA İLE TİCARET

AMACIMIZ TÜM DÜNYA İLE TİCARET

AMACIMIZ TÜM DÜNYA İLE TİCARET

Anadolu Aslanları işadamları Derneği (ASKON) Kayseri başkanlığı, Kayseri Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette ekonomiye dayalı uluslararası ilişkileri artması gerektiği belirtildi.

ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan, ihracat yapılan ülkelerin artmasını istediklerini söyledi. Özcan, “Geçtiğimiz sene bir girişimde bulunarak Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) görevler üstlendik. Amacımız Kayseri’nin dünya ile daha iyi bir ticaret yapabilmesi idi. Belirli ülkelerle gelişmiş bir pazar altyapısı Kayseri için mevcut. Ancak herkesin bildiği ülkelerin dışına çıktığımızda maalesef çok az sayıda ticaret olduğunu görüyoruz. Biz ilk adım olarak Baltık ülkeleri ile iş geliştirme toplantılarına başladık. Pandemi etkisiyle uluslararası fuarların ve ziyaretlerin azalması doğrultusunda bizde internet üzerinden bir program icra etmek üzere düğmeye bastık. Amacımız tüm Dünya ile ticaret yapmak. Bu doğrultuda ilk programımızda Letonya ile bu ay sonuna bir buluşma tertip ediyoruz. Bugün Kayseri ayağını tamamlamak üzere Kayseri Sanayi Odası başkanımız Sn. Mehmet Büyüksimitci’yi ziyaret ettik. Kendileri bizi çok güzel ağırladılar, sağ olsunlar programa da katılım sağlayacaklar. Kayseri ekonomisi için gereken gayreti hep birlikte göstermeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Mehmet Büyüksimitci ise ziyaret için memnuniyetini ifade ederek “Kayseri için ve güçlü bir ekonomi için elimizden geleni her zaman yapmaya devam edeceğiz. Kayseri’nin değerini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Başkan Büyüksimitci Kayseri kültürünün önemine değinerek “Kayseri’nin ticaretini geliştirmeye çalışıyoruz. Ortaklık kültürünü yeniden canlandırıyoruz. Kayseri bu vesilelerle gelişiyor, büyüyor, atılım yapmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.(kuru haberi)



Anahtar Kelimeler: AMACIMIZ DÜNYA TİCARET