“ALLAH KATINDA DOSTLUĞUN ASIL OLANI GÖNÜLDEN OLANDIR”

“ALLAH KATINDA DOSTLUĞUN ASIL OLANI GÖNÜLDEN OLANDIR”

“HİÇBİR ŞEKİLDE KARAMSARLIĞA KAPILMAMIZ GEREKİYOR”

 

“GEÇEN BAYRAMLARDA MAZLUM COĞRAFYALARDA YAŞANAN DRAMA SESSİZ KALANLAR KORONAVİRÜSE SESSİZ KALMADI BU TÜM İNSANLIK İÇİN İBRETLİK BİR OLAYDIR”
Önceki Dönem Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yıldız, mesajında insanlığın koronavirüsten dolayı büyük bir sınav verdiğini ve en kısa sürede bu sürecin geride kalmasını ümit ettiğini söyledi. 
“ALLAH KATINDA DOSTLUĞUN ASIL OLANI GÖNÜLDEN OLANDIR”
Önceki Dönem Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına aldığını ve geçen bayramlarda mazlum coğrafyalarda yaşanan dramlara sessiz kalan insanlığın salgına sessiz kalmadığını belirterek yaşananların insanlığa ibret olması gerektiğini belirterek;“Geçtiğimiz Ramazan Bayramında hatırlarsanız yanı başımızdaki Suriye’deki ıstırap ve ölümlerden bahsediyorduk ve dünyanın bir çok yerindeki insanlar kayıtsızdı ama Şu an Koronavirüse kayıtsız kalan kimse ya da ülke yok.O açıdan bunların her birimize ibretlik olabileceğini de düşünmemiz lazım. Şu an dünyayı kasıp kavuran ve dünyaya yayılan bu salgının en kısa sürede geçmesini temenni ediyoruz. Birbirimizi görememekten dolayı zaman zaman sabır sınırlarımızın zorlandığını hep beraber hissediyor ve görüyoruz evde kapalı kaldığımız günler oluyor Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi inşallah rehavete kapılmadan bayram sonrasında yeniden normalleşme ile alakalı gelişmelerin yaşanacağını hep beraber ümit ediyoruz.Şu an video konferans ile her ne kadar insanlar birbirini görüyor olsa bile Mevlana hazretlerine o zaman sormuşlar gözden ırak olan gönülden de ırak olur mu diye gönül’e giren gözden uzak olsa ne olur demiş Allah dostluğu kurda kuşa yem etmez diye de eklemiş.Şu an bizim teknolojik imkanlarımız var ama biz bilelim ki Allah katında dostluğun asıl olanı da gönülden olanıdır”dedi.
“HİÇBİR ŞEKİLDE KARAMSARLIĞA KAPILMAMIZ GEREKİYOR”
Yıldız mesajında son olarak kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini ifade ederek; “Ramazan bayramından sonra tehdit olan ve ekonomik olarak da tehdit olan Koronavirüsün doğuracağı bir kısım fırsatlar olabileceği üzerine bilim adamları, siyaset bilimciler çalışıyor, gerek talep ile oluşacak bir kısım sektörlerin pazarlarına sanayicimize yeni umut ışığı olacağını inanıyorum. Hiçbir şekilde karamsarlığa kapılmamız gerekiyor tabii ki bir şey olmamış gibi davranmamız mümkün değil yani dünyada bir şey oldu ve gelişmelerin sanayide bazı sektörlere etkileri oldu ama bunlardan da en hızlı şekilde kurtulmanın yollarını da ülke olarak da bulmuş olacağız. Ben tüm halkımıza esenlikler diliyorum ve sağlık sıhhat içerisinde, sevdiklerimiz ile beraber nice bayramlara ulaşmayı Allah’tan temenni ediyoruz herkese iyi bayramlar diliyorum”dedi.(kurum haberi)