ALİ GÜNER:HİZMET İÇİN VARIM

ALİ GÜNER:HİZMET İÇİN VARIM

31 Mart´ta yapılacak Yerel seçimlerde Tavlusun Mahallesi için Muhtar adayı olan Ali Güner, Tavlusun Mahallesi muhtarlığına adaylığını koyduğunu ve Tavlusun´un sorunlarını çok iyi bilerek çözmek için, hizmet için aday olduğunu vurguladı.

34 yıldız Tavlusun´da ikamet ettiğini söyleyen Güner, "1985 yılında Tavlusun´da doğdum. Tavlusun´da ikamet ediyorum ve Tavlusun´un tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Çünkü ben Tavlusun´un içinden gelen bir adayım. Burada doğup büyüdüm ve şimdi Tavlusun´da ikamet eden hemşehrilerimden hizmet için oy istiyorum" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren ve kapı kapı gezerek yapacağı icraatları anlatan Tavlusun Mahallesi Muhtar Adayı Ali Güner, Tavlusun´da ikamet eden vatandaşlar için de doğaya katkı için alışveriş çantası dağıtıyor. Mahallelinin ilgi ve alakasının hizmet aşkını artırdığını söyleyen Ali Güner, "Mutlu, huzurlu ve aydınlık bir Tavlusun için el ele veriyoruz" dedi.

Genç Muhtar adayı, seçildiği taktirde mahallenin daha yaşanılır bir yer olması için tüm gücüyle çalışacağı sözünü de verdi.  (Haber  Merkezi)



Anahtar Kelimeler: GÜNER HİZMET İÇİN VARIM