Ali Erkara Camii için son hazırlıklar tamamlanıyor

Ali Erkara Camii için son hazırlıklar tamamlanıyor

MELİKGAZİ BELEDİYESİ VE HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİ İLE ERENKÖY MAHALLESİ’NDE İNŞAATI SÜREN ALİ ERKARA CAMİİ’NİN YAPIM AŞAMASI HIZLA DEVAM EDİYOR. BAŞKAN PALANCIOĞLU, CAMİNİN EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAĞININ MÜJDESİNİ VERDİ.MELİKGAZİ BELEDİYESİ VE HAYIRSEVER

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Erenköy Mahallesi’nde inşaatı süren Ali Erkara Camii’nin yapım aşaması hızla devam ediyor. Başkan Palancıoğlu, caminin en kısa sürede hizmete açılacağının müjdesini verdi.
Farklı mimarilere sahip camilerle ilçenin dokusunu güzelleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Melikgazi’mizin birçok mahallesinde farklı ve ilgi çekici mimarisiyle dikkat çeken camilerimizi inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Komando Caddesi üzerinde hayata geçireceğimiz Ali Erkara Camii projemizin yapımında sona geldik. Camimizin içerisindeki ince işleri de bitirip inşallah en kısa zamanda açılışını yapacağız. Yapımını bir an evvel neticelendirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Aynı zamanda camimizin yanında bulunan Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi’mizi de açıyoruz. Butik cami projelerimiz vatandaşlarımız tarafından çok sevildi. Vatandaşlarımız evlerine yakın, yürüyüş mesafesinde camilerimize, aile sağlığı merkezlerimize, kütüphanelerimize yoğun ilgi gösteriyor. Bu tarz butik camilerimizi, göze hoş gelen mimarilerimizle ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. İnşallah yeni projelerimizle de ilçemize değer katmaya, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Melikgazi’mize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.