AKŞENER´DEN KAYSERİ´YE SELAM

AKŞENER´DEN  KAYSERİ´YE SELAM

?İYİ Belediyecilik? Tanıtım Toplantısı, Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmaylarının katılımıyla Ankara´da gerçekleşti. Akşener, Kayserili adaylara özel ilgi gösterdi.

Önceki gün Ankara Ticaret Odası(ATO)Congresium´da düzenlenen ?İYİ Belediyecilik? Vizyon Tanıtım Toplantısına Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli´ve Talas Belediye Başkan Adayı Osman Haymana´da katıldı.

Aday Tanıtım Toplantısında önemli mesajlar veren Genel Başkan Meral Akşener, İYİ Partiye karşı yapılan haksızlıklara dikkat çekti ve şunları kaydetti:

?Kurulduğu günden bu yana, türlğü engeller, tuzaklarla karşılaşan parti, bugün bir tuzakla daha karşı karşıya. Buradan ilan ediyorum, ne yaparsanız yapın, bu tuzağı da bozacağız. Allah´ın izniyle bu hain kumpası da bozacağız. Çok açık söylüyorum, bu bir ihmal değil. Bu bir sorumsuzluk da değildir. Bu, İYİ Parti´ye yönelik dâhili bir operasyondur. Burhanettin Kocamaz´ın ve dolayısıyla partimizin yoluna örülen bu duvar Türkiye´de siyasetin getirildiği noktayı yaklaşan yerel seçimi,?beka? seçimi diye pazarlayanların, dil oyunlarına gelmeyeceklerini ifade eden Akşener,?Beka beka´ diyorlar ya yerel seçimler için? Muhtar ve belediye başkanı seçiminin bekayla ilgisi yoktur. Bu seçimde milletimizin ve ülkemizin bekası değil, devleti yönetenlerin bekası değil, milletine verdiği sözleri tutamayan belediye başkanlarını,25 yılda şerhlerimizi mahveden sonra da şikâyet edenleri, domates, biber kuyruklarını, bitmeyen trafik çilesini, yolsuzlukları, kayırmacılığı, yüksek köprü ve tüp geçit fiyatlarını, özetle, belediye başkanlarının icraatlarını oylayacağız.?diye konuştu.

?MEMLEKETİ GETİRDİKLERİ HALE BAKIN?

Akşener,?yerel seçimlerin ardından kıyametin kopmayacağını, millet karar verirse hükümetin dersini alıp kendisine çeki düzen vereceğini? ifade ederek,?Aziz milletim bakmayın o laf kalabalıklarına. Size yalan söylüyorlar. Kulak verin, ben gerçeği söyleyeyim, bekamıza bir tehdit varsa,o da ekonomik krizdir,işsizliktir,yoksulluktur.Bakın,ekonomi öyle bir hale geldi ki bu arkadaşlar,siyasi tarihimize´ domates kuyruğuna sebep olan iktidar´ diye geçecekler.?dedi.

Yarının siyasetçilerinin millete ?AK Parti dönemindeki domates, biber kuyruklarını anlatacağını? öne süren Akşener, şöyle devam etti:

?Hayaller göklerde milli üçak, gerçekler domates, biber kuyrukları. Arkadaşım, koca Türk devleti çadır kurmuş soğan satıyor. Memleketi getirdikleri hale bakın. Tarihçiler Osmanlı´yı,´400 çadırdan cihan devletine? diye tarif ederler. Bu arkadaşlar, o çadır işini de yanlış anladılar galiba. Atamız cihan devletine giden çadırlar kurmuştu, bunlar, çadırdan manavlar kuruyorlar. Bakmayın siz o laf kalabalıklarına. Gerçek olan, bu çadırların önündeki kuyruklardır. Tedbir alınması gerekenler bunlardır. Biz, vatandaşlarımıza daha ucuza sebze-meyve satılmasın demiyoruz. Biz diyoruz ki bu noktaya getiren sorunları halledin. Devletin fabrikalarını ucuz pahaya satıp, şimdi devlete esnaflık yaptırmak çözüm değil. Biz gerçeği söyledikçe, onlar ?beka´ diyor.?

Meral Akşener, Türk milletinin beka meselesini Sakarya´da, Dumlupınar´da çözdüğünü, bir tehlike olması durumunsa Türk milletinin gereğini yine yapacağını vurgulayarak,?Bunların ´beka´ dedikleri, koltuklarının bekasıdır. Ama telaşa gerek yok. Koltukları da sağlamda. Sayın Cumhurbaşkanı 4 yıl daha görevinin başında. Doğruları konuşan herkesi uzaklaştırdığı için, Sayın Bahçeli için de risk yok. Dolayısıyla, yerel çimlerde beka diye bir mesele yok? diye konuştu.

?TERLİĞİ UNUTMAYALIM?

?Bu muhteremleri 31 Mart´ta şöyle kuvvetlice bir sarsalım da kendilerine gelsinler. Biliyorsunuz, bu bir yerel seçim. Sonuç ne olursa olsun, Cumhurbaşkanı görevine devam edecek. Türkiye´yi dört yıl daha yönetecek. Ama şunu not edin, milletimiz sandıkta bir ders vermese,1 Nisan günü zam yağmuru başlayacak.?diyen Akşener, oylarının düşmesi durumunda iktidarın kendine çeki düzen vereceğini

Kadrolarını, politikalarını gözden geçtireceğini söyledi.

Kadınlara ?terliği unutmayalım? diye seslenen Akşener,?Bunlara bir anne terliği fırlatın, bakın hemen nasıl da kendilerine geliyorlar. Kulaklarını şöyle bir çekiverelim, biraz kızartalım, bakın nasıl anında kendilerine geliyorlar, mutfaktaki yangına çare üretiyorlar.?dedi.

Akşener, artık Türkiye´de büyük bir değişim zamanının geldiğine işaret ederek,?Olan bitene bir´ dur´ demeliyiz. Bu seçim, ders verme vaktidir. Had bildirme vaktidir. Olmadı işte. Defalarca şans verdiniz, her defasında inandınız, olmadı işte. Güveniniz suiistimal edildi. Emanetinize ihanet edildi.?ifadelerini kullandı.

AKŞENER´DEN KAYSERİ´YE SELAM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin düzenlediği ?İYİ Belediyecilik? Vizyon Tanıtım Toplantısına katıldı. Ankara Ticaret Odası(ATO)Congresium´da gerçekleştirilen toplantıda Türkiye genelinden gelen Belediye Başkan adayları hazır bulundu. Belediye Başkan Adaylarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Meral Akşener, Kayseri´den katılan İl Başkanı Süleyman Bozkurt´a, Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin´e Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ve Talas Belediye Başkan Adayı Osman Haymana´ya özel ilgi gösterdi, katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti, başarılar diledi ve ?Kayseri´ye selamlarımı götürün? dedi. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: AKŞENER KAYSERİ SELAM