AK PARTİ Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'dan 19 Mayıs ve Mübarek Kadir gecesi mesajı

AK PARTİ Kayseri Milletvekili Taner Yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki Dönem Bakanı ve AK PARTİ Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yıldız şunları söyledi. "19 Mayıs 1919 , Aziz milletimizin geleceğinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladı olmuştur. 19 Mayıs'da yokluk ve imkansızlıklara rağmen azim ve inançla başlayan yürüyüş, eşine az rastlanır bir kurtuluş destanı olarak tarihe geçmiştir..Bu mücadele etnik köken, dil, din, mezhep farkı olmadan , kadın erkek, genç yaşlı milletimizin  bütün fertlerinin, vatan müdafaası için   omuz omuza verdiği ve ortak değerleri yücelterek zafere ulaştığı eşsiz bir kahramanlık örneğidir,

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 mayıs ruhunu çok iyi kavramalarını, milli ve manevi duygulara sahip olarak  aynı azim ve kararlılıkla gelecektede iç ve dış bölücü mihraklara karşı dimdik ayakta kalarak yeni destanlar yazacaklarına inancımız tamdır.

Bu büyük coşkuyu o gün olduğu gibi omuz omuza kutlamak içerisinde bulunduğumuz salgın nedeniyle fiziken mümkün olmasada kalplerimiz aynı duygularla çarparak ve asla ayrı düşmeyen gönül birlikteliğimizle idrak ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle,  gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, basta Kurtuluş Savaşımızda şehid düsenleri ulkemizin birligi ve berberligi için canlarını feda etmiş butun şehitlerimizi rahmetle yadedıyoruz

Selam Saygı ve Muhabbetlerimizle"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki Dönem Bakanı ve AK PARTİ Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Mübarek Kadir gecesi mesajında şunları kaydetti:

“14 asır önce yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı Kadir Gecesi’ni bir kez daha idrak ediyoruz.

Kadir Gecesi, tüm insanlığın kadrini yücelten bir gecedir. İnsanoğlu, bu lütfun kıymetini bildiği ve varoluş gayesini gerçekleştirdiği oranda kadrini yüceltecektir. İnsan olarak Rabbimiz katında değer bulmamızın yolu, insanlık olarak birbirimizin kadrini ve kıymetini bilmekten geçmektedir.

Kur’an’ın mesajlarına değer verdiğimiz nispette yeryüzüne huzur ve esenlik getirmek üzere inen meleklerin idrakine varabiliriz. “Her geleni Hızır, her geceyi Kadir bil!” şuuruyla hayatımızı sürdürdüğümüz müddetçe Kadir gecesinden hakkıyla istifade edebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle bizleri böyle geceye eriştirdiği için yüce Mevlamıza hamd ediyor, Hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Kadir Gecesini gönülden kutluyorum.; Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, yaşanan bu zorlu süreçten bir an evvel kurtulunması dileğiyle selam saygı ve muhabbetlerimizi sunuyorum.”(kurum haberi)