Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı vatandaşlarımızın 19 Mayıs ve kadir gecesini kutladı

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı vatandaşlarımızın 19 Mayıs ve kadir gecesini kutladı

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Milletvekili Hülya Nergis Atçı, 15 Temmuz da tankların karşısında göğsünü siper ederek, olası darbelere nasıl karşı olduğunu sergileyen, geleceğe güvenle bakmamız da;  önce ailelerinin sonra, da milletimizin göğsünü kabartarak, umutlarımızı yeşerten, aydınlık geleceğimizin temel taşları gençlerimizin !
Ecdadımızın emaneti ; Bayrağımızı, vatanımızı ve özgürlüğümüzü canı pahasına nasıl koruyacağını hepimizin çok iyi bildiğine inanıyorum . Kutsalı olmayan toplumların yok olmaya mahkumiyeti aşikardır.Kutsal değerlerini koruyarak inanç ve kararlılıkla sorumluluğunu  yerine getirip ; bu değerleri geleceğe  taşıyacağına güvendiğim Gençlerimizin :19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Kurtuluş Savaşı'nın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Kadir Gecesi mesajında “Kitabımız Kur-an’ın nazil olduğu, Arşı Ala’nın kapılarının ardına kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı,  bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede:
Faziletine inanarak “Allahümme inneke afüvvün tühıbbü’l-afve fa’fu annî” duasıyla
O’ nun inayetiyle affını ve birlik beraberlik dileyen bütün insanlığın; iki cihanda aziz ve bahtiyar kılınmasını, bu gecenin bütün İslam alemine hayır, bereket, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum.
Gönüllerimizin bir olması dileğimle Kadir geceniz mübarek olsun”