AK Parti’de ’Cumhur İttifakı’ buluşması

AK Parti’de ’Cumhur İttifakı’ buluşması

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI FATİH ÜZÜM VE CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE BİRLİKTE AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI’NDA BİR ARAYA GELDİ.KAYS

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ile birlikte AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda bir araya geldi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ile AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda buluştu. Cumhur İttifakı’nın en güzel örneğini sergilediklerini ifade eden Büyükkılıç, “Şehrimiz için birlik ve beraberlik içinde durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ettiğimiz başkanlarımıza teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.
16 ilçede ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, dayanışma içerisinde yatırımların ve hizmetlerin aralıksız süreceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, MHP heyetine de teşekkür etti.