AİLENİN KALBİ ANNEDİR..

AİLENİN KALBİ ANNEDİR..

Cennet Annelerin ayakları altındadır

AİLENİN KALBİ ANNEDİR..

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş; Ailenin toplumun temeli olduğunu belirterek, "Ailedeki bireylere sevginin, merhametin, hayatın ve güzelliğin anlamını öğreten annedir. Anneler sevgiyle çocuklarını büyüterek onları hayata ve topluma hazırlarlar." ifadesini kullandı. ÜRKÜNDAŞ; "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Ailenin kalbinin anne olduğunu vurgulayan Ürkündaş; "Ailedeki bireylere ve dolayısıyla topluma sevginin, merhametin, hayatın ve güzelliğin anlamını öğreten annedir. Çocuklar inançlarını, örflerini, gelenek ve göreneklerini, kültürlerini, şefkat ve merhameti ilk önce anne okulunda öğrenirler." değerlendirmesinde bulundu.

Annelerin hayatlarını çocuklarına,ailesine adadığını ve hiç bir fedakarlık tan kaçınmadığını dile getiren Ürkündaş; şunları kaydetti:

" Sevinci, üzüntüsü, gülüşü ve ağlayışı çocukları için olan kişidir anne. 'Büyüyüp adam olacaksın, ailene, memleketine, milletine ve insanlığa hizmet edeceksin,gerektiginde Vatanın için canını feda edeceksin yavrum.’' diyen kişidir anne. Annelere mensubu olduğumuz yüce İslam dinimizde çok büyük müjdeler vermiş ve Cennet Annelerin ayakları altındadır buyurulmuştur.

ÜRKÜNDAŞ;Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutladığımız Anneler Günü vesilesiyle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor,milletimizin geleceğini inşa etme hususunda gösterdikleri fedakarlıkları takdirle karşılıyorum,Vatanımızın selameti, milletimizin huzuru için evlatlarını feda eden şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelere minnet, saygı ve şükranlarımı sunuyorum." İfadeleriyle mesajını sonlandırdı. (kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: AİLENİN KALBİ ANNEDİR..