AGÜ 4. Kayseri Bilim Şenliği´nde

AGÜ 4. Kayseri Bilim Şenliği´nde

Bilim Şenliği´nde Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) de stant açarak öğrencilere çeşitli projeler ve bilimsel deneyler sundu.

Kayseri Bilim Merkezi bünyesinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ?Kayseri Bilim Şenliği´ne Abdullah Gül Üniversitesi de katıldı. Bilim Şenliği´nde stant açan AGÜ, öğrencilere çeşitli projeler ve bilimsel deneyler sundu. TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri çağrısı kapsamında desteklenen 4. Kayseri Bilim Şenliği´nde birbirinden farklı 100´den fazla atölye, bilim gösterileri, sahne gösterileri ve farklı temalarda etkinlikler gerçekleştirildi. Kayseri Bilim Merkezi´nde düzenlenen ve üç gün süren şenlikte Astronomi, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik ve Sanat atölyelere yer verildi. Şenlikte AGÜ´nün stantlarında ilk ve ortaöğretim öğrencilerine, birçok bilimsel alanda meraklarını giderecek birbirinden farklı deneyler, çeşitli projeler ve deneyler sunuldu. 
AGÜ´nün standında görev alan çeşitli bölümlerden çok sayıda öğretim üyesi ve araştırma görevlileri, çeşitli görsel ve uygulamalı çalışmalarla öğrencileri merak ettikleri bilimsel konularda bilgilendirdi.  (İHA)



Anahtar Kelimeler: Kayseri Bilim Şenliği