Afyonkarahisar Zafer Turnuvasında Şampiyon Hasketbol

Afyonkarahisar Zafer Turnuvasında Şampiyon Hasketbol

12-13 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİNDE AFYONKARAHİSAR'DA DÜZENLENEN 3X3 ZAFER TURNUVASINDA BÜYÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE OYNADIĞI TÜM MAÇLARI KAZANAN KAYSERİ HASKETBOL SPOR KULÜBÜ; ÜST ÜSTE İKİNCİ YILINDA YİNE ŞAMPİYONLUĞU KAZANDI.12-13 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİNDE

12-13 Ağustos 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen 3x3 Zafer Turnuvasında Büyük Erkekler kategorisinde oynadığı tüm maçları kazanan Kayseri Hasketbol Spor Kulübü; üst üste ikinci yılında yine şampiyonluğu kazandı.
Hasan Aksoyak, Eren Cengiz, Seymen Yalçın ve Duran Şahin’den oluşan Kayseri ekibi; grup maçlarında sahadan 18-12, 22-3,21-0 galip ayrıldı. Yarı finalde rakibini 21-7, finalde ise rakibini 21-17 yenerek 2022 yılından sonra 2023 yılında da şampiyon olarak geleneği bozmayan Hasketbol Spor Kulübü; ikinci yılında ikinci kupasını aldı. Antrenör ve takım Kaptanı Hasan Aksoyak turnuva sonrası yaptığı açıklamada; "Bizim için çok verimli, eğlenceli, basketbolla dolu 2 gün oldu. Geçtiğimiz yıl yine Afyonkarahisar’da katıldığımız turnuvada şampiyon olmuştuk. Bu sene de şampiyonluk hedefi ile geldiğimiz turnuvada hem grup maçlarında hem de final grubu maçlarında oynadığımız tüm maçları kazanarak yenilgisiz şampiyon olduk. Öncelikle takım arkadaşlarım, öğrencilerim, sporcularım Eren Cengiz, Seymen Yalçın ve Duran Şahin’e, turnuvayı düzenleyenlere ve turnuvada görev alan tüm hakem ve görevlilere teşekkür ediyorum. Bu ay içerisinde Bandırma ve Merzifon’da, sonrasında Eylül ayında Antalya’da düzenlenecek 3x3 turnuvalarının hazırlıklarına başlayacağız” dedi.