PINARBAŞI İLÇESİNİN GÜRLEĞEN KÖYÜNE HELİKOPTER PİSTİ YAPILDI

 PINARBAŞI İLÇESİNİN GÜRLEĞEN KÖYÜNE HELİKOPTER PİSTİ YAPILDI

İlçeye 15 Kilometre uzaklıkta bulunan Gürleğen Köyüne Helikopter pisti yapıldığını bildirdi.

 

PINARBAŞI İLÇESİNİN GÜRLEĞEN KÖYÜNE HELİKOPTER PİSTİ YAPILDI

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, İlçeye 15 Kilometre uzaklıkta bulunan Gürleğen Köyüne Helikopter pisti yapıldığını bildirdi. Başkan Uzunluoğlu, yapımı tamamlanan pistin, arama kurtarma çalışmaları ile ambulans helikopterler için kullanılması planlanıyor dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı İlçe Merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Gürleğen Köyüne belediyenin de katkılarıyla helikopter pisti yapıldığını bildirdi. Yapımı tamamlanan Helikopter pistinin açılışını ilkbahara doğru yapacaklarını kaydeden Başkan Uzunluoğlu, "helikopter pistinin çok yönlü olarak kullanılmasını amaçlıyoruz. Pistin, özellikle arama- kurtarma çalışmaları, ambulans helikopter ve devlet büyüklerinin geliş gidişleri için kullanılmasını planlanıyoruz dedi.

Gürleğen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve köy muhtarı Sezai Karakay'da, pistin yapım çalışmalarının tamamlandığını kaydederek, "inşallah helikopter pistimizin açılışını ilkbahara doğru yapacağız. Ben Köyümüze maddi manevi desteklerini esirgemeyen, hep bizim yanımızda olan sorunlarımızı çözen Belediye Başkanımız Memduh Uzunluoğlu'na teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.   (Kurum Bülteni)