31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ?

31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ?

İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, dün CHP Kocasinan İlçe Başkanını Erkan Karabulut´u ve Bilgi Yurdu Başkanı Mustafa Öztürk´ü ziyaret etti. Özvarinli, desteklerinden dolayı hem CHP´ye hem de Bilgi Yurdu´na ayrı ayrı te

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında dün ilk olarak katıldığı bir tv programın ardından Millet İttifakı ortakları Cumhuriyet Halk Partisi´nin Kocasinan İlçe Merkezine geçen Dr. Hasan Sami Özvarinli, burada CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut ile seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Özvarinli,?Sahada ortak ittifak istiyoruz. Aktif bir saha istiyoruz, planlı programlı bizleri başarıya ulaştırmak için ortak gaye ve amaca ulaşmak adına bir araya geldik bir seçim komisyonu kurulmasını bunu da ortak şekilde yürütürsek başarıya daha kolay ulaşırız. Günümüzde CHP 100 yıllık bir parti bunun tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Gönlümüz bir hedefimiz bir bu doğrultuda ilerleyerek bu hedeflere birlikte ulaşalım. Cumhuriyet Halk partisi bizim için Cumhuriyet kadar kıymetli sahip çıkmamız gerekiyor. ? şeklinde konuştu.

31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ?

31 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin ülkenin geleceği bakımından çok büyük önem arzu ettiğine dikkat çeken İYİ Parti´nin Kocasinan Belediye Başka Adayı Doktor Hasan Sami Özvarinli, ?31 Mart yerel seçimleri bizim için büyük önem taşımaktadır. Bizim adaylığımızı hem Cumhuriyet Halk Parti tabanında hem de İYİ Parti tabanı büyük kabul ve teveccüh gördü, partili dostlarımız bizi kabul etti, bu ülkeyi seven herkesle birlikte çalışarak bunu başaracağız? dedi.

Millet İttifak´ın Kocasinan Adayı Dr. Hasan Özvarinli ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yurder Şahin´in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut ise, Milli İttifakın Kayseri´de başarılı sonuçlar alacağına yürekten inandıklarını ifade ederek belediye Başkanı adaylarına CHP olarak önemli katkı sunacaklarını ifade etti ve başarılar diledi.

ÖZVARİNLİ BİLGİ YURDUNDA

Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Başkanını ziyaretinin ardından Partisinin Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin ile birlikte Bilgi Yurdu derneğine geçen Dr.Hasan Sami Özvarinli, burada Bilgi Yurdu Başkanı Mustafa Öztürk hoca ve Yönetimi Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Konuklarına sıcak bir ortam yaratan Mustafa Öztürk,?Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz İYİ Partili kardeşlerimiz hoş geldiniz, Sefalar getirdiniz. İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanını ve ekibini, belediye başkanlığına aday olan genç ve donanımlı doktor kardeşimi tebrik ediyorum, arkadaşlar biz istiklal savaşını neden yaptık. Düşmanı dışarı nasıl attık Osmanlı devletini Türkiye´yi geri bırakan ekonomik siyasi birçok sorunumuz vardı, o günkü sorunları Cumhuriyetimizi kuranlarımız açtı, ülkemizi bugünkü düştüğü durumdan da çıkaracak bizleriz, sizlersiniz.?dedi.

Bilgi Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür eden İYİ Parti Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:? Son zamanlarda ortaya atılan doklin teşkilatı bir safsata var, hayatım dokdilin dersleri vererek geçmiş bir insanım. Dokuz ışık dodirini ülkü ocaklarında başkanlık yapmış bir insanımdır. Öyle bir safsata yoktur. Eğer öyle bir safsataya inanmış olsaydık bugün vahdetinin emrinde Ankara´da emekliğini bekleyen bir Gazi Mustafa Kemal Atatürk, eğer öyle bir safsataya inanmış olsaydı Yavuz Sultan Selim gibi, bir cihan padişahı bu memleket çıkaramazdı. Biz bu safsatalara Türk tarihinde asla ve asla inanmadık. Güçlü halkına ve dokdorinine sahip olan liderler zaten doğmatik  olarakta içimizden süzülmüş ve liderlik vasfını almıştır. Cengiz Han, Timur bunların tarihindeki en namzet örnektir. Biz şuanda yolda ülkücü kimliğimiz ve doktor kimliğimizi önümüze alarak, sırtımıza alaraktan ve tüm milliyetçiliğin kavramına doğuştan atadan,annemizden,babamızdan, genlerimize inanarak çıktığımız bu yolda, sizin gibi, ağabeylerimizin, ablalarımızın, gençlimizin desteği alarak çıktık. Bize diyorlar ki zillet ittifakı, zillet bu memleketi habur´da teröristleri karşılayarak başladı. Zillet bu milletin bayrağını Diyarbakır´da indirerek başladı. Zillet bu askerin kafasına çuval geçirerek başladı. Zillet tek adam rejimiyle birlikte bu memleketi bütün maddi ve manevi kaynaklarını sömürerek başladı. Esas zillet içerisinde olan onlar. Biz Türk milletinin hakkını, ırk, din gözetmeksizin toplam bütün menfaatini mücadele etmek için sahaya çıktık. Bazı arkadaşlarım bana dediler ki hocam köşeye çekil de bekle, ben mücadele adamıyım köşeme çekilip bekleyemem, Yunus ermenin dediği gibi bir yanağıma tokat vurana öbür yanığımı uzatmam. Ben bir yanağıma tokat vuranı o orada mahvederim. Biz mücadele insanıyız, Başbuğumuz bizi böyle eğitti. Biz sahaya bu inanmışlıkla

çıktık. O yüzden asla taviz vermeden gece gündüz yedi gün yirmi dört saat emrinizdeyim. Projelerimiz hazır, Kocasinan koskocaman bir köy. Tren yolunun öbür tarafına geçtiğimiz zaman Melikgazi bölgesinde gördüğünüz birçok nimeti burada göremiyorsunuz. Birçok vasıftan, birçok kentsel projeden uzak bir alan. Kayseri merkezli rant bölgelerinin ve tabiri caiz ise sıkıştırılmış olan bu Kayseri´yi biz açacağız. Bunların zihniyeti açamaz. Bunlar çünkü kendirlerine rant olmayan bölgede herhangi bir yatırıma geçmiyorlar. Biz bu memleketin evladıyız. Ben Gevher Nesibe mahallesinde doğdum büyüdüm. Çocukluğum burada geçti, ailemizin büyük bir bölümü burada yaşamını sürdürüyorlar. Siyasete gelince Ülkemiz söz konusu olduğunda görevden kaçmayız. Biz mücadele adamıyız, Başbuğumuz bizi böyle eğitti.? (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: MART SEÇİMLERİ ÖNEMLİ