30 Ağustos için ‘Zafere Pedallıyoruz’ etkinliği düzenlenecek

30 Ağustos için ‘Zafere Pedallıyoruz’ etkinliği düzenlenecek

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 30 AĞUSTOS ZAFERİ’Nİ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR. BU ÇERÇEVEDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘ZAFERE PEDALLIYORUZ’ SLOGANIYLA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA BİSİKLET ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zaferi’ni çeşitli etkinliklerle taçlandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi ‘Zafere Pedallıyoruz’ sloganıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bisiklet etkinliği düzenliyor.
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından kent merkezinde düzenlenecek olan bisiklet etkinliğinde tüm sporseverler pedal çevirecek. 30 Ağustos’ta gerçekleşecek olan ve katılımın ücretsiz olduğu bisiklet etkinliği, Cumhuriyet Meydanı tören alanından başlayarak RHG Enertürk Enerji Stadyumu Güney Otoparkı’nda son bulacak. Büyük zaferin yıl dönümünde Kayserili bisiklet tutkunları, yaklaşık 10 kilometrelik güzergâhta pedal çevirerek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu etkinlikle kutlayacak.
Katılmak isteyen vatandaşlar, www.sporaskayseri.com.tr adresini ziyaret ederek başvurusunu gerçekleştirebilirken, detaylı bilgi de edinebilecek.