20 adet bisiklet, 10 adet scooter ve tüm katılımcılara kitap hediye edilecek

20 adet bisiklet, 10 adet scooter ve tüm katılımcılara kitap hediye edilecek

Son katılım 30 Haziran 2020

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK MASAL YARIŞMASI

Kocasinan Belediyesi, Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle ilk ve ortaokul öğrencilerinin evlerinde daha kaliteli ve verimli zaman geçirmeleri amacıyla ‘Benim Kahramanım Babam’ konulu masal yarışması düzenliyor. Yarışmada derece giren öğrencilere Kocasinan Belediyesi tarafından 20 adet bisiklet, 10 adet scooter ve tüm katılımcılara kitap hediye edilecek.

Son katılımın 30 Haziran 2020 olduğu ve Kocasinan sınırları içerisinde ikamet eden ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada çocukların babalarını masalsı bir dille anlatmaları isteniliyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru için Kocasinan Belediyesi’nin Web sitesi; www.kocasinan.bel.tr ve Çözüm Merkezi (0352) 222 70 00’ numaralı telefon hattının aranmasının yeterli olacağı belirtildi. Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği Seçici Kurul tarafından 17 Temmuz 2020 tarihinde dereceye giren eserler açıklanacak ve Yarışmada dereceye giren öğrencilere Kocasinan Belediyesi tarafından 20 adet bisiklet, 10 adet scooter ve tüm katılımcılara kitap hediye edilecek.

Çocukların kabiliyetlerini, yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için yeni projeler geliştirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet

Çolakbayrakdar, “Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede Kocasinan bölgesinde 3 yıldır Kocasinan’ın Yıldızları ve Kocasinan’ın En’leri adı altında yeteneklerin keşfedildiği çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımıza çocuklarımız büyük bir teveccüh gösteriyor. Özellikle bu süreçte çocuklarımızın evlerinde kalarak zamanlarını verimli ve kaliteli değerlendirmeleri için bu çalışmalarımız önemlidir. Ayrıca çocuklarımızın gizli kalmış yeteneklerinin keşfedilmesi noktasında da değerlidir. Belediye olarak bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin mutlu olacakları hizmetler üretmektir.” ifadelerini kullandı.(kurum haberi)