11. ?Mind Lab Olimpiyat´ şampiyonu Kayseri´den

11. ?Mind Lab Olimpiyat´ şampiyonu Kayseri´den

Öğrencilerin analitik düşünce becerilerinin gelişmesine katkıda bulunan ve Uluslarası bir metot olan ?Mind Lab´ Türkiye finalleri 6 Mayıs tarihinde İstanbul´da gerçekleştirildi.

Hayli çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışma da Birinci; Dünya Eğitim Kurumları, İkinci; Atlas Koleji, Üçüncü; Üsküdar Sev İlkokulu oldu.
Olimpiyatlar da Kayseri´yi temsil eden Atlas Koleji öğrencileri ?Mind Lab´ Türkiye finallerinde ikinci oldu.
Öğretmenleri Gönül Özcan yönetiminde; Buse Karslı, İrfan Tarık Tabuk, Mehmet Furkan Şahan ve Emre Yay´dan oluşan takım Haziran ayında Yunanistan ?da yapılacak olan ?Uluslarası Mind Lab Olimpiyatlarında Türkiye´yi temsil edecekler.  (İHA) faklı her türlü park alanlarımızı ya revize ediyoruz ya da mahallelere yeni park alanları kazandırıyoruz. Bütün gayretimiz, çabamız, bölge sakinlerine, daha mutlu olacakları bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmek içindir? şeklinde konuştu.

Bu kapsamda Yıldızevler Mahallesi teknoloji parkı yapılması işi ile ilgili açık teklif usulüyle yapılan ihale Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu tarafından toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 666 bin 325 Lira olan ihaleye 3 firma katıldı. İhale sonucunun, gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi. (İHA)